Zoeken in deze blog

zaterdag 5 november 2016

Lodgetenten Spanje

Als je luxe wilt kamperen, maar wel kans wilt maken op beter weer dan in Nederland, dan is Spanje wel één van de betere bestemmingen. Ook in Spanje vind je een comfortabele,

Camping aan de Costa Brava in Spanje


Mongoolse yurt of een luxe safaritent. Wil je eventjes ver weg, maar toch in Europa blijven? Bekijk dan eens ons aanbod van glampings in Spanje! Op 20 km van fijne stranden ligt een parel van een domein.

En daar kan je een van de vijf verblijven huren. Een prachtig zwembad met buitenkeuken en een heerlijke tuin waar van alles te spelen is maken hier een zalige bestemming van. Huur 'm met je hele familie en geniet van deze mooie omgeving.

Ook heel tof in 't voor- en naseizoen! Uw voorkeur voor de vakantie kan natuurlijk ook uitgaan naar een grote camping aan de kust. Dan is 5 sterren camping Cambrils Park wellicht meer iets voor u. Deze luxe camping biedt u werkelijk alles wat u maar kan en mag verwachten.

 

Een zwembad bij je Lodgetent

Een groot en divers zwembadcomplex en volop faciliteiten speciaal voor de kinderen. Een heerlijk dagje strand mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de vakantie aan de Costa Dorade.

Op deze veelzijdige camping treft u een supermarkt en zijn er volop animatie voorzieningen aanwezig. Wil je óp het strand overnachten, en vanuit je bed de zon op zien komen?


De camperplaats in Spanje aan de Costa Brava heeft straks 24 uur toegang en uitgang door een geavanceerd betalingssysteem die ook wordt door gevoerd in het sanitair gedeelte. Het betalingssysteem wordt tevens gekoppeld aan het online/app reserveringssysteem.

Er wordt plaats geboden aan 100 campers, op een totaal grondstuk van 20.000 m2. Op de locatie worden ook campers verhuurd, zodat mensen per vliegtuig kunnen arriveren en per camper verder kunnen reizen, inclusief haal en breng service op het desbetreffende vliegveld.

Ook wordt een winterstalling mogelijk gemaakt waardoor vakantiegangers en andere reizigers voor gemak kunnen kiezen en hun camper in Spanje (bewaakt) laten staan en per vliegtuig terugkeren.

Bij glamping Spanje ´La Jaima hoef je niet te struikelen over de scheerlijnen van de buren want La Jaima staat op een riante plek met heel veel privacy. Je kunt bij Refugio Marnes heerlijk en ongestoord van de rust genieten en 's ochtens zo uit bed het zwembad in.

Doordat de wanden van deze luxe huurtent uitneembaar zijn hoeven de gasten in La Jaima niet bang te zijn dat de temperaturen te hoog oplopen.

We hebben gezorgd voor een extra luchtkamer tussen de verschillende lagen stof om de warmte zoveel mogelijk buiten te houden.
Lees meer over de mogelijkheden van een Safaritent bij http://holidaytent.eu/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten