Zoeken in deze blog

zondag 26 februari 2017

Glamping aan de Costa Brava

Glamping Costa Brava is een combinatie van kamperen en glamour. Op basis van dit concept, biedt HolidayTent safaritent verhuur met grote kwaliteit en luxe, zonder de sensatie van het leven in een tent op te geven. HolidayTent verhuurt hun tenten op een Camping Costa Brava, een camping die je dichter bij de natuur en mooie attracties in en rond de stad brengt. Sommige van de beste plaatsen om te bezoeken rond Palamos zijn als volgt.

Castell de Cap Roig



Castell de Cap Roig
Castell de Cap Roig
De natuurlijke schoonheid van Castell de Cap Roig strekt zich uit over drie gemeenten: Palamos, Palafrugell en Mont-ras. Het is een van de weinige ongerepte gebieden van de Costa Brava. Binnen dit gebied vindt u ook Castillo de Cap Roig, een middeleeuws kasteel van het cultureel erfgoed van de gemeente Palafrugell (Baix Emporda). Er zijn botanische tuinen rondom het kasteel. De tuinen zijn meestal producten van de kunstexpositie gehouden in de zomer. Als je van de natuur houdt, en van prachtige landschappen en van het platteland, kunt u een wandeling of fietstocht langs de Via Verde (Green Way) en GR-92 route nemen. Camping Costa Brava is gelegen midden in dit prachtige geschenk van de natuur.

Platja de Castell

Platja de Castell
Platja de Castell

Platja de Castell is een beroemd strand en ligt op slechts een korte afstand van de camping. Het is 50 meter breed en 300 meter lang. Het is geïntegreerd in een brede strook van strand, bekleed met fijn zand, en beschut onder dennenbomen. Er zijn vele faciliteiten op het strand, met inbegrip van badmeesters (Creu Roja), bars, kajak school, hangmat en parasol verhuur, parkeerplaatsen, openbare wc, en toegangspaden voor personen met een beperkte mobiliteit.

Visserij Museum - Museu de la Pesca Palamos

Museu de la Pesca Palamos
Museu de la Pesca Palamos

Het Visserij Museum is de moeite waard voor mensen die van vis houden en mensen die geïnteresseerd zijn in het leren over de geschiedenis van de visserij aan de Costa Brava zijn. Museu de la Pesca is mooi aangelegd met veel schilderijen, foto's en vissers spullen. Het museum legt het leven van de dorpelingen die werken werken op zee vast. U kunt uw steun voor de lokale vissersgemeenschap tonen door een bezoek aan de vismarkt ligt direct naast het museum te brengen. De goederen zijn vers en van goede kwaliteit en goedkoop geprijsd. De markt wordt goed bevolkt door de gemeenschap.

Espai del Paix

Espai del Paix
Espai del Paix
Espai del Paix is ​​een restaurant gelegen binnen de haven van Palamos, pal naast het museum. Deze plaats is niet alleen bedoeld geweldig smakende gerechten, maar wil ook een bijdrage leveren aan de duurzaamheid van de stad, met mensen over de hele wereld van vis en visserijproducten op te voeden, en de gastronomische en culinaire waarde van de lokale vis producten te verhogen. Het restaurant biedt ook een zintuiglijke ervaring aan alle bezoekers, stimuleert gezonde eetgewoonten, en bevordert de lokale visserij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten