Zoeken in deze blog

zaterdag 5 november 2016

CostaCamp Camping Vakanties

De Spaanse Costa's zijn de belangrijkste toeristenregios in Spanje. Heel veel zon en kilometers lang zandstrand, maar ook de rotsstrandjes bij Tossa de Mar, maken de Spaanse kust tot een ideale bestemming voor een strandvakantie op de camping.


Costa Brava Vakanties in Lloret de Mar

De jeugd trekt vooral naar de feestplaatsen Lloret de Mar en Salou, maar maak je geen illusies, langs de hele kust is het gewoon erg druk van mei tot en met augustus, de typische vakantie maanden. Een camping voor jong en oud, hoewel er merendeel jeugd kampeert, is Estartit.



Deze camping is inmiddels al lang en goed bekend in Nederland. Zeg het maar en het is er. Een kampwinkel waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen. Een luxueus zwembad, de zee en strand binnen handbereik en veel vertier om lange nachten te maken.

Je vakantie zal op deze camping zeker slagen! Wilt u graag een vakantie tent huren op een topcamping in Spanje? Dan bent u bij Holidaytent.eu aan het juiste adres.

Wij selecteerden voor u de beste campings op de mooiste plekken. Als u via onze organisatie uw vakantie vastlegt, bent u verzekerd van Nederlandse begeleiding op de camping van uw keuze.

Alles staat voor u klaar, is in uitstekende staat... zodat uw vakantie begint zodra u de auto uitstapt! Elk jaar hebben we +/- 200 camping vacatures, verdeeld over 50 campings.

Onze teams op deze campings bestaan uit 2 tot 6 campingmedewerkers en zijn, afhankelijk van het aantal accommodaties, opgebouwd uit een combinatie van functies die wij bieden (teamleider, campingmedewerker, campinghost, campingkoppel en stagiair).

Het kleinste eiland van de Balearen is het minder toeristische Menorca Menorca is ook absoluut de bestemming voor een heerlijke strandvakantie met kinderen.

De meeste kindvriendelijke accommodaties pal aan het strand vind je in de kustplaatsen Cala 'n Bosch en Arenal d'en Castell. Ondanks dat Menorca iets kleiner is dan haar zusjes Ibiza en Mallorca vind je hier wel volop leuke tripjes voor een dagje uit.

Wat dacht je van het Aquarock Water Park, waar je naast het aquapark een kartbaan vindt? Of dolfijnen spotten in Spanje? Het kan met een boottocht op de zee waar ze je naar de favo plekken van deze dolfijne dieren brengen.

Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina's van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren. In het noorden van Spanje ligt de wijnstreek La Rioja, vernoemd naar de rivier die er stroomt.

Wellicht mede door de rivieren is de natuur hier prachtig, de groene bossen nodigen u uit voor een wandeling. Hier maar natuurlijk ook in de noordelijker gelegen Pyreneeën vindt u bergen. De hoogste top van de Spaanse Pyreneeën is 3400 meter.



Navarra is de regio waarin Pamplona ligt, bekend van de stierenrennen. Deze regio is erg afwisselend qua landschap, u vindt er zowel bergen als woestijn en valleien.

Meer prachtige plaatsen aan de Costa Brava

Camping Playa Brava ligt op slechts 4 km van de populaire en gezellige badplaats Playa de Pals, met zijn prachtig middeleeuws centrum. Naast deze plaats zijn er in de omgeving van Pals nog vele plaatsjes de moeite waard om eens te bezoeken zoals, Peratallada.

Of bezoek de kleine baaien van het kustplaatsje Begur. In Empuries kunt u de opgravingen uit de Griekse en Romeinse tijd bezichtigen. Ook bent u vanaf camping Playa Brava in een kleine 2 uur in de mooi stad Barcelona.

Canvas Holidays biedt plezier voor iedereen. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten op de camping, zoals zwembaden en sportvelden.

Kinderen maken makkelijk vriendjes in onze Hoopi kinderclubs, waar onze speciaal opgeleide medewerkers leuke activiteiten organiseren voor kinderen t/m 11 jaar. In 2009 voegen wij een nieuwe activiteitenclub toe aan ons programma: Family Extra.

Hier vindt u spannende en niet-alledaagse activiteiten voor kinderen van alle leeftijden én voor het hele gezin. Zo kunt u extra genieten van de leuke momenten samen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten