Zoeken in deze blog

dinsdag 15 november 2016

Met wat Pigmentvlekken in gezicht vlug weghalen? Lezen!

De aanleiding wordt algemeen toegeschreven aan interne factoren zoals hormonen, endotheelcellen of biologische omstandigheden, zoals zwangerschap. Druk en dieet onevenwichtigheid, de voorlopers van vele ziekten, is tevens van bekend dat dit huidpigmentatie aandoeningen kan aanrichten.

Huismiddeltje

1. Deze omstandigheden maken de huid lichter of donkerder dan gewoon, of vlekkerig en verkleurd. Rasp de schil van een sinaasappel en maak er met een paar theelepels melk een pasta/gel van .

Laat het voor een half uur op de plek, masseer het nadien zorgvuldig in en was het af met warm water.

Doe je gezicht minstens 3 tot 4 keer per week met deze pasta. Afhankelijk van de situatie kan het bij een dagelijkse behandeling varieren van een week tot 6 maanden.

Laten we eens kijken naar de algmeen voorkomende huid pigmentatie stoornissen en hun huismiddeltjes. Het stimuleert de celvernieuwing en verwijdert de donkere vlekken.

Verwacht niet dat huismiddeltjes tegen verkleuring van de huid acuut resultaten zullen laten zien. Masseer zachtjes je gezicht en was het af met lauw water na 20 minuten.

Wat zijn de veroorzakers van pigmentvlekken in gezicht?Soms kan de productie van melanine mislukken; verklarend er wordt te weinig of te veel melanine geproduceerd wat dan wederom verkleuring van de huid veroorzaakt met de welbekende aandoeningen. De vlekken trekken weg meestal na de zwangerschap, echter soms gaan ze ook niet meer weg. Aloe vera bevat slijmerige polysacchariden die doeltreffend de donkere vlekken kunnen verlichten.

2. Echter kunnen deze cremes kanker en ochronosis (blauw-zwarte verkleuring van weefsels) bij sommige mensen bewerkstelligen.

Wat er gebeurt is dat melanine wordt gevormd door een reeks van oxydatieve reacties die het aminozuur tyrosine in aanwezigheid van het enzym tyrosinase aanmaken. Dus er is zeker niet veel dat je kunt doen om de natuurlijke pigmentatie van de huid te raken.

Melasma

Dit is een huidpigmentatie aandoening die op het gezicht in de vorm van bruine plekken met name op het voorhoofd, de wangen, bovenlip, neus en kin verschijnt

4. Maak een masker van amandel en honing. De meeste depigmenting cremes focussen zich op dit enzym. Externe factoren, bijvoorbeeld ultraviolette straling, branden, of aanraking met bepaalde chemicalien, kan soms leiden tot pigmentatie problemen. Wat is huidpigmentatie?

Je huidskleur wordt bepaald via pigment melanine wat wordt vervaardigd door speciale cellen (melanocyten) in de huid. Was het af met warm water. Zonlicht verergert de situatie, dus gebruik zonnebrandcreme te allen tijde.. Het kan ook voorkomen bij vrouwen die aan de pil zijn. Te veel melanine pigmentvlekken verwijderen veroorzaakt hyperpigmentatie en te weinig melanine resulteert in hypopigmentatie.

Pigmentatie van huid problemen en de Huismiddeltjes hiervoor.

6.

3. Smeer zorgvuldig aloe vera sap of gel op het getroffen gebied en laat het daar voor 15 minuten. Dus ook het remmen/reguleren van de werking van tyrosinase kan stoppen oftewel de melanine productie kan varieren. Mix een pasta van 5 http://www.eucerin.nl/huidproblemen/hyperpigmentatie/pigmentvlekken eetlepels kurkuma poeder met 10 eetlepels melk en verspreid het over je hele gezicht. Er bestaan meer dan 150 genen die de huidskleur direct of zijdelings beinvloeden. Melasma komt vaak voor bij zwangere vrouwen. Breng het aan op de plaats en was het na 15 minuten af.

5. Ayurvedische artsen raden aan 1 eetlepel Triphala Choornam met warm water voor het naar bed gaan gaan om de genezing te versnellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten